Volchem Protein Break - Dark 360 g
Vylepšete si snídani nebo svačinku o chutný zdroj bílkovin. Protein Break Dark obsahuje 40% rostlinných bílkovin. Neobsahuje laktózu, lepek, vhodný pro vegany. Obsah rychlých cukrů je pouze 0,4 g ve 100 g výrobku. Čokoláda použitá k ochucení obsahuje minimálně 54% kakaa.
Protein Break Dark jsou proteinové křupavé kuličky obsahující 40% sójové bílkoviny a pouze 0,4 g rychlých cukrů ve 100 g výrobku. Kombinace vysokého podílu bílkoviny a rostlinných tuků navozuje pocit sytosti. Čokoláda použitá k dochucení obsahuje minimálně 54% kakaa. Pokud máte rádi čokoládu, myslíme, že si opravdu pochutnáte.
Protein Break Dark neobsahuje žádné živočišné složky, takže je vhodný nejen pro vegetariány, ale i vegany.
Nulový obsah lepku a laktózy.
Sója použitá pro výrobu Protein Breaku nebyla geneticky modifikována. Při výrobě nejsou používány ani ztužené tuky nebo chemické stabilizátory.
Protein Break můžete přidat do mléka nebo jeho rostlinných alternativ. Vynikající je kombinace s jogurtem nebo ovocem. Určitě najdete mnoho dalších chutných kombinací. Přejeme Vám dobrou chuť a hezký den :-)
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah slunečního záření. Nevystavujte vlhkosti a mrazu.
Upozornění: Není vhodný pro děti, mládež, těhotné a kojící ženy. Nejedná se o náhradu pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučené dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
Alergeny: vyznačeny tučně ve složení
Minimální trvanlivost: viz datum uvedený na obalu.
Dovozce a výhradní zastoupení pro ČR: ARP Servis s.r.o., Mezi Mosty 1845, 530 02 Pardubice
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lehce stravitelné proteiny s nízkým nebo nulovým obsahem laktózy |
---|---|
Bílkoviny: | 40 g |
Energetická hodnota: | 1853 kJ |
PROTEIN BREAK - Dark 360 g: | OBSAH VE 100 g |
Sacharidy: | 27 g |
Sacharidy: z toho cukry: | 0,4 g |
Sůl: | 1,19 g |
Tuky: | 22 g |
Tuky: z toho nasycené: | 13 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.